Over Taxi Bleeker

Van A naar B met taxi Leeuwarden en omstreken.

Over ons

Taxi Bleeker Leeuwarden is een familiebedrijf dat al generaties lang een passie heeft voor vervoer. Onze missie is om onze klanten veilig, snel en comfortabel van A naar B te brengen. Met ons moderne wagenpark en ervaren chauffeurs bieden we kwalitatief hoogwaardige diensten aan particuliere en zakelijke klanten in Leeuwarden en daarbuiten.

Onze geschiedenis

Het chauffeursberoep zit in ons DNA en is van generatie op generatie doorgegeven. Onze opa en oma waren al chauffeurs en wij zijn trots om deze traditie voort te zetten. Met meer dan 66 jaar ervaring bieden wij een ongeëvenaarde expertise op het gebied van personenvervoer.

Onze diensten

  • Particulier taxivervoer: van deur tot deur, op elk gewenst tijdstip en op elke gewenste locatie.
  • Zakelijk taxivervoer: professioneel en betrouwbaar vervoer voor uw zakelijke afspraken.
  • Luchthavenvervoer: comfortabel en stipt vervoer van en naar alle luchthavens in Nederland en daarbuiten.
  • Privé vervoer: persoonlijke aandacht en maatwerk voor al uw vervoersbehoeften.
  • VIP-service: de ultieme ervaring op het gebied van luxe en comfort.
    Onze werkwijze

Wij zijn trots op onze betrouwbaarheid, communicatie en klantvriendelijkheid. Al onze werknemers zijn zeer bekwaam en gecertificeerd. Bij Taxi Bleeker Leeuwarden draait alles om de klant en wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Vertel ons hoe u uw rit het liefst zou willen en wij zorgen voor de rest.

Onze garantie

Wij garanderen dat u altijd de beste service krijgt bij Taxi Bleeker Leeuwarden. Tevredenheid is voor ons van het grootste belang en daarom streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Of het nu gaat om particulier taxivervoer of zakelijk taxivervoer, luchthavenvervoer of privé vervoer, u kunt altijd rekenen op onze betrouwbare diensten.

 

Taxi Leeuwarden

Van A naar B in Leeuwarden en regio

Contactformulier
Wilt u een rit bij ons reserveren? Vul hier onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!