Vervoer in Leeuwarden

Van A naar B met taxi Leeuwarden en omstreken.

Bent u op zoek naar betrouwbaar vervoer in Leeuwarden en omstreken? Dan bent u bij Taxi Bleeker aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid scala aan vervoersdiensten aan, waaronder zakelijk vervoer, privé vervoer, luchthavenvervoer, groepsvervoer en meer. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.

Zakelijk vervoer

Heeft u een belangrijke afspraak of meeting in Leeuwarden of omstreken? Dan is zakelijk vervoer van Taxi Bleeker de perfecte oplossing. Wij zorgen ervoor dat u veilig, comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt. Onze ervaren chauffeurs zijn zeer bekwaam en gecertificeerd, en zorgen ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw werk.

Privé vervoer

Wilt u een avondje uit in Leeuwarden zonder zorgen over het vinden van een parkeerplek of het drinken van alcohol? Of heeft u een andere gelegenheid waarvoor u privé vervoer nodig heeft? Bij Taxi Bleeker regelen we het voor u. Onze luxe auto’s en ervaren chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Luchthavenvervoer

Gaat u op vakantie of op zakenreis en heeft u luchthavenvervoer nodig vanuit Leeuwarden of omstreken? Dan kunt u vertrouwen op Taxi Bleeker. Wij zorgen voor een stressvrije start van uw reis, door u comfortabel en op tijd naar de luchthaven te brengen. En bij terugkomst staan wij weer voor u klaar om u veilig naar huis te brengen.

Groepsvervoer

Heeft u een groep die vervoer nodig heeft in Leeuwarden en omstreken? Bij Taxi Bleeker bieden wij groepsvervoer op maat. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, schoolreisje of een ander evenement, wij zorgen ervoor dat uw groep veilig en comfortabel vervoerd wordt. Onze ruime busjes bieden plaats aan maximaal 8 personen.

Onze garanties

Bij Taxi Bleeker staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u de volgende garanties:

  • Betrouwbaarheid: wij zijn altijd op tijd en zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt.
  • Comfort: onze luxe auto’s en ervaren chauffeurs zorgen voor een comfortabele reis.
  • Flexibiliteit: wij staan 24/7 voor u klaar en kunnen onze diensten aanpassen aan uw wensen.
  • Transparantie: u weet van tevoren wat de kosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Reserveer nu

Bent u geïnteresseerd in onze vervoersdiensten in Leeuwarden en omstreken? Reserveer dan nu via onze website of bel ons op 06-40647813. Wij staan voor u klaar!

Taxi Leeuwarden

Van A naar B in Leeuwarden en regio

Contactformulier
Wilt u een rit bij ons reserveren? Vul hier onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!